Home arrow Verhuur
Verhuur

Noordduine heeft strandcabines voor u. Deze strandcabines zijn te huur, compleet met twee strandstoelen en een windscherm (seizoen cabines worden verhuurd zonder windscherm). Een strandcabine is erg makkelijk om uw strandspullen in te bewaren wanneer u enkele dagen achtereen het strand wilt bezoeken. Het huren van een strandcabine heeft als voordeel dat u uw strandstoelen, badlakens en speelgoed niet telkens de duinen over hoeft te dragen. En u heeft een heerlijk eigen plekje op het strand.

Prijzen*
Dag  € 16,-
Week € 70,-
Week (juli en augustus) € 95,-
Seizoen € 535,- (momenteel hebben we een wachtlijst voor de verhuur voor het seizoen).             

       Wij verhuren ook strandcabines op het naaktstrand van Domburg.  

 

In Oostkapelle hebben wij ook strandcabines:                          
Week verhuur (andere prijzen) via VVV (0118-582910
Seizoenverhuur (andere prijs) (15 mei t/m 15 september)via Hotel in den Brouwery ( This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Interesse in een strandcabine tussen Valkenisse en Dishoek? (Paalhoofd 29.0 / 29.2) Neem gerust even contact op (06-23664388) en vraag naar de mogelijkheden. 

Deze prijzen gelden voor het jaar 2018.

*Het seizoen loopt van 1 mei tot en met 15 september. Mochten de cabines langer op het strand staan, dan kunnen deze gewoon gebruikt worden. De seizoensprijs blijft in dat geval het zelfde.
Wanneer u een strandcabine wilt huren horen wij dit graag schriftelijk of per mail.

Voor het ophalen van de sleutel van de gehuurde strandcabine kunt u in de shop bij de duinovergang van Noordduine terecht.

Voor het huren van een strandcabine voor 1 of enkele dagen kunt u terecht in de shop Noordduine. Helaas kunt u voor 1 of enkele dagen niet reserveren.

      

Image

Mailadres:
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Adres:  
Noordduine strandcabines

Burg. Geuzestraat 2

4363 AR  Aagtekerke                                                                                           

Telefoonnummer: 06-23664388